Φυσικοθεραπεία Καλλιθέα

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στις αρχές του 2002 ο φυσικοθεραπευτής Βασίλης Χαρδαλιάς ίδρυσε το Κέντρο Φυσικοθεραπείας εξυπηρετώντας θεραπευόμενους από Καλλιθέα και όμορες περιοχές. Όλα αυτά τα χρόνια η φυσικοθεραπεία Καλλιθέα βασίζεται στην εξατομικευμένη αποκατάσταση του κάθε ασθενή εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές φυσικοθεραπείας για την αντιμετώπιση προβλημάτων πόνου, κίνησης και λειτουργικότητας.

Εάν μένετε στην Καλλιθέα και ταλαιπωρείστε από παθήσεις ή κακώσεις του μυοσκελετικού και νευρικού συστήματος ή από σύνδρομα χρόνιου πόνου και ενδιαφέρεστε για ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, τότε η πολυετή εμπειρία του φυσικοθεραπευτή Βασίλη Χαρδαλιά σε συνδυασμό με την άρτια επιστημονική του κατάρτιση εγγυάται την βελτίωση της υγείας του ασθενούς και την σταδιακή αποκατάσταση των προβλημάτων του.

Κατοίκον Φυσικοθεραπεία

Έκπτωση 25% για κατοίκον φυσικοθεραπεια καλλιθεα και σε ακτίνα εντός συγκεκριμένων χιλιομέτρων

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Εξυπηρετούμε ασθενείς για φυσικοθεραπεία από Καλλιθέα και Νότια Προάστια

Σύμβαση με Ταμεία Ασφάλισης

Το φυσικοθεραπευτήριο έχει ενεργή σύμβαση με ταμεία και δέχεται παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μυοσκελετικές Παθήσεις

Αναζητάτε Φυσικοθεραπεία Καλλιθέα; Ο φυσικοθεραπευτής Βασίλης Χαρδαλιάς εστιάζει στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων αποκατάστασης για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων.


Σπονδυλική Στήλη


Φυσικοθεραπεία σπονδυλικής στήλης για διατήρηση ή αποκατάσταση της μέγιστης δυνατής λειτουργικότητας και κινητικότητας της σπονδυλικής στήλης

[ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ]

Καρπός & Άκρα Χείρα


Στοχευμένη φυσικοθεραπεία στην πάσχουσα περιοχή για πλήρη αποκατάσταση κατόπιν τραυματισμού του καρπού και της άκρας χείρας ή χειρουργικής επέμβασης

[ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΠΟΥ & ΑΚΡΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ]

Ώμος & Αγκώνας


Αποτελεσματική αντιμετώπιση παθήσεων του ώμου και αγκώνα με εξειδικευμένη φυσικοθεραπεία

[ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΩΜΟΥ & ΑΓΚΩΝΑ ]


Ισχίο


Χρήση ειδικών τεχνικών φυσικοθεραπείας και σύγχρονου εξοπλισμού για την αποκατάσταση των (ηλικιωμένων) ασθενών που έχουν υποστεί κάταγμα ισχίου

[ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΧΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ]

Γόνατο


Επιστημονικά σχεδιασμένη φυσικοθεραπευτική αγωγή που μειώvει σε μεγάλο βαθμό τον πόνο στο γόνατο και αυξάνει την κινητικότητα του γόνατος

[ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΟΝΑΤΟ ]

Ποδοκνημική & Άκρος Πόδας


Πολυετής εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων της ποδοκνημικής και άκρος πόδας με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων φυσικοθεραπείας

[ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ & ΑΚΡΟΣ ΠΟΔΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ]

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ειδικές Θεραπείες

Στο Κέντρο Φυσικοθέραπειας και Αποκατάστασης, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Καλλιθέα, το κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται ξεχωριστά δίνοντας βαρύτητα στον τομέα της θεραπευτικής άσκησης που αποτελεί σημείο αναφοράς στη σύγχρονη φυσικοθεραπεία.

Αυχενικό Σύνδρομο

 

 

Ο φυσικοθεραπευτής Βασίλης Χαρδαλιάς παρέχει παρέχει εξατομικευμένη θεραπεία των συμπτωμάτων του αυχενικού συνδρόμου με συνδυαστική χρήση διαφόρων φυσικοθεραπευτικών μέσων σε επίπεδο χειροπρακτικής και τεχνολογικού εξοπλισμού. Η φυσικοθεραπεία αυχενικού συνδρόμου αφορά θεραπευόμενους από την Καλλιθέα και τα Νότια Προάστια.

Αρθρίτιδες

 

Εξατομικευμένο πλάνο αποκατάστασης – από τον φυσικοθεραπευτή Βασίλη Χαρδαλιά – που βασίζεται σε φυσικά μέσα και σε μη χειρουργικές/φαρμακευτικές τεχνικές θεραπείας για την αντιμετώπιση προβλημάτων αρθρίτιδας. Η φυσικοθεραπεία για αρθρίτιδες αφορά θεραπευόμενους από την Καλλιθέα και τα Νότια Προάσια.

Σκλήρυνση κατά πλάκας

Στόχος του φυσικοθεραπευτή και της φυσικοθεραπείας για σκλήρυνση κατά πλάκας σε θεραπευόμενους από Καλλιθέα είναι να βοηθήσει τον ασθενή να χρησιμοποιεί το σώμα του με τις δυνάμεις και τις ικανότητές του και η κατά το δυνατόν αυτονομία του ασθενή.

Κατόπιν Αρθροσκόπησης

 

Εξατομικευμένη ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ μετά από αρθροσκόπηση για ρήξη μηνίσκου και ρήξη χιαστών.

 

Κατόπιν Αρθροπλαστικής

 

Εξατομικευμένη ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ μετά από αρθροπλαστικη γόνατος και ισχίου.

Θωρακαλγία

Εφόσον η Θωρακαλγία συνδέεται μόνο με το μυοσκελετικό σύστημα (και δεν συνυπάρχει μια σοβαρότερη υποκείμενη πάθηση) τότε η φυσικοθεραπεία σε ασθενείς από Καλλιθέα συμβάλλει στην ανακούφιση από τον πόνο ή στην εξάλειψη του πόνου

Κατάγματα

Φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση καταγμάτων σε συνεννόηση με τον χειρουργό σας (όπου απαιτείται) με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της κινητικότητας και της μυϊκής δύναμης του προσβαλλόμενου μέλους

Πάρκινσον

Στόχος του φυσικοθεραπευτή Βασίλη Χαρδαλιά και της φυσικοθεραπείας ασθενών με Πάρκινσον από Καλλιθέα είναι η διατήρηση της ασφαλούς κίνησης και της ανεξαρτησίας των ασθενών.

Εγκεφαλικά επεισόδια

Φυσικοθεραπεία σε ασθενείς με εγκεφαλικά επεισόδια από Καλλιθέα και τα Νότια Προάστια με σκοπό την αυτονομία τους και την επανένταξη τους στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Οσφυαλγία

Εξατομικευμένη φυσικοθεραπεία με στόχο τη μείωση του πόνου και την επιστροφή του ασθενή από Καλλιθέα στις καθημερινές του συνήθειες.

Τραυματισμοί

Σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης τραυματισμών και εξατομικευμένη ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της κινητικότητας και της μυϊκής δύναμης του τραυματισμένου μέλους.


Τεχνικές φυσικοθεραπείας

Εξατομικευμένη αποκατάσταση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ασθενή και τεχνικές manual therapy, κινητοποίηση αρθρώσεων και μαλακών μορίων, μέθοδος PNF & McKenzie, αναπνευστική φυσικοθεραπεία και βρογχική παροχέτευση, λεμφικό μασάζ.

Περισσότερα

Εξοπλισμός

Το πλάνο αποκατάστασης στο κέντρο φυσικοθεραπείας μας εξυπηρετεί ασθενείς από Καλλιθέα και όμορες περιοχές και βασίζεται σε ένα σύνολο θεραπευτικών μέσων όπως ηλεκτροθεραπεία, υπέρηχος, παραφινόλουτρο, δινόλουτρο, laser, μικροκυματική διαθερμία, κυκλοφορητής άκρων, βιολογική επανατροφοδότηση, tecar therapy και μαγνητικά πεδία.

Περισσότερα

Φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες από το Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Βασίλη Χαρδαλιά.

Περισσότερα